ОБЛАДНАННЯ З ПЕРЕВАГАМИ

Рішення для пекарної галузі від компанії Helper

Helper - одна з перших компаній в Китаї, яка спеціалізується на виробництві устаткування для виробництва хлібобулочних і макаронних виробів, а також обладнання для м'ясопереробної промисловості, станків для перероблювання овочів і фруктів. Завдяки багаторічному досвіду, знанням і розвитку технологій фахівці підприємства створили багато пристроїв, які довели свою ефективність. У цій статті ми розповімо про декілька рішень для хлібопекарської галузі.

Особливості вакуумного тістоміса

Для хлібопекарської галузі компанія Helper пропонує цілий ряд обладнання, серед якого вакуумні тістоміси (з охолодженням і без), розгортальні та формувальні машини, лінія витяжного тіста і виробництва ролліні, лінії свіжої локшини та інше.

Вакуумний тістоміс з охолодженням лінійки ZKHM має явні переваги перед тістомісами звичайного типу. У процесі перемішування під впливом вакууму відбувається зв'язування більшої кількості води шляхом розкриття білків пшениці. В результаті чого вологопоглинання борошна збільшується, що дозволяє отримувати на виході більш еластичне, розтяжне тісто, з ідеально гладкою поверхнею.

Тісто з такими властивостями підійде для приготування напівфабрикатів, тому що не буде ламатися при заморожуванні та втрачати форму і структуру при тепловій обробці. Функція вакууму дозволяє створити тісто з такою структурою клейковини, яке також відмінно підійде для приготування кондитерських хлібобулочних виробів.

Крім того, в порівнянні зі звичайною машиною, вакуумні машини економлять час. Так для отримання продукту (тіста) потрібно всього 6 хв.

Принцип дії машини

У вакуумному тістомісі ZKHM приготування тіста відбувається за принципом ручного замішування завдяки конструктивним особливостям місильного органу.

В даній машині використовуються два місильних органи, які забезпечують найкращий заміс тіста і виключають «налипання» маси. Заміс відбувається за допомогою лопат, які розташовані горизонтально та обертаються в різних напрямках. А наявність вакууму тільки підсилює дані конструктивні особливості та дозволяє отримати тісто найвищої якості.

Особливістю даного тістоміса також є те, що він може використовуватися для реалізації трьох важливих етапів в приготуванні тіста: його безпосередній заміс, далі - процес розминання, а також процес вистоювання тіста. Таким чином, одержуване тісто може відразу ж використовуватися в наступному процесі.

Для управління тістомісом використовується PLC, на якому можна встановити час замішування та інші параметри (в залежності від технології виробництва конкретного продукту). Дана машина також обладнана пристроєм, що охолоджує, і який дозволяє забезпечувати постійну температуру в бункері з діапазоном 5-17 ° C.

Варіації комплектації

Залежно від вимог продуктивності можна вибрати різні моделі тістоміса ZKHM.

За бажанням на обладнання можуть встановлюватися різні варіанти місильних органів: ви можете замовити машину з лопатною структурою (для приготування тіста високої щільності для пельменів, локшини, пиріжків, продуктів швидкого заморожування), машину з конструкцією місильного органу (для приготування насипного тесту, наприклад, для локшини) або машину з валами, розташованими паралельно і не паралельно (для приготування м'якого тесту для хліба).

Якість підтверджена

Висока якість обладнання і послуг компанії Helper підтверджує наявність сертифікатів, патентів і різних нагород. Так, підприємство має міжнародний сертифікат якості ISO9001-2008, європейський сертифікат РЄ, а також патенти національного рівня. Все лінійки обладнання нашої компанії мають українські сертифікати якості.
За свою більш ніж тридцятирічну історію компанії Helper вдалося зайняти міцне становище одного з лідерів у своїй галузі, в першу чергу, завдяки незмінно високій якості вироблених продуктів і послуг, великому виробничому досвіду, прагненню розуміти клієнтів і враховувати їх потреби, а також доступними цінами.

В Україні Helper представляє компанія «Хелпер Україна».

Від тесту - до начинок

«Хелпер Україна» також представляє в Україні компанію Vaessen-Schoemaker, яка працює в напрямку розробки рішень для пекарської галузі. Особливе визнання у  хлібопекарської галузі отримали стійкі до випікання начинки (пікантні, солоні та солодкі) VascoFill, які можуть відповідати концепції з «чистою етикеткою».



Начинки VascoFill стійкі до випікання і володіють насиченим і багатим смаком і ароматом. Вони стійкі до заморожування і розморожування і відмінно підходять для використання в промисловому виготовленні всіляких закусок, які випікаються, для сирних кульок з начинками, наповнювачів для багетів і гамбургерів, для смачних листкових виробів, що випікаються, як наповнювачі для круасанів. Концепції по начинках утворюють стабільну основу для продуктів, до яких можуть бути додані Ваші власні інгредієнти.

Варіації смакових профілів лінійки VascoFill дуже різноманітні. Найуспішнішими смаками начинок на цей час є: економічні та чудові фруктові та сирні (вершкові) начинки, шпинат з білим сиром, свіжий сир з травами. Крім того, у нас є і солодкі смаки, такі як шоколад, карамель і чизкейк.

Ваш надійний партнер

Таким чином, вибираючи співпрацю з нашою компанією Ви маєте можливість забезпечити своє пекарне виробництво комплексними рішеннями, кожне з яких відповідає найвищим стандартам якості та може бути адаптоване з урахуванням Ваших запитів.

Наталія Савельєва.

Експерт у сфері обладнання для харчової й хімічної промисловості та імпорту з Китаю.

Керівник торгівельної компанії «Хелпер Україна».


ОБЛАДНАННЯ З ПЕРЕВАГАМИ
Читайте також